2018 m. kovo 18 d., sekmadienis

TRIUKAI, KURIE PAVERS AUKŠTAKULNIUS PATOGIA AVALYNE


TRIUKAI, KURIE PAVERS AUKŠTAKULNIUS PATOGIA AVALYNE
batai

Ar užklupot bent vieną moterį kalbant, kad jos aukštakulniai yra labai patogūs? Tikriausiai taip, ir jeigu jos balse nebuvo sarkazmo - vargu ar ja patikėjote. O visgi, gal tokie batai egzistuoja? Ar įmanoma avint aukštakulnius jaustis patogiai? Visi atsakymai ir naudingi patarimai mūsų straipsnyje.
Ar aukštakulniai gali būti patogūs?
Bloga žinia tokia, kad patogiausių batų kulniukas siekia vos 3 cm. Su jais jaučiamės geriausiai, nes kūno svoris pasiskirsto tolygiai. Gera žinia - tokie batai dabar itin madingi. Šis sezonas ypač maloningas, net avėdamos sportbačius galite atrodyti elegantiškai.
batai


aulinukai


Patogūs batai ar ne - priklauso nuo jų kokybės
Batai tikriausiai vienintelis garderobo elementas, kuriam neturėtų būti taupoma. Niekur kitur neteko pastebėti tokio ryškaus skirtumo, tarp pigių ir kokybiškų prekių. Moteris, kuri bent kartą išdrįso investuoti į brangią avalynę - niekada nebegrįš prie senų įpročių. Aukštos kokybės aukštakulniai pasižymi lygiu padu, gražiai užbaigtomis siūlėmis, patvariomis medžiagomis. Natūrali minkšta oda, be abejonių yra pliusas, bet šiai dienai avalynės parduotuvės gali pasiūlyti platų asortimentą batelių iš dirbtinių, bet labai kokybiškų medžiagų. Apibendrinant, bateliams nereikėtų taupyti, tai investicija ne tik į grožį, bet ir sveikatą.



Ką padaryti, kad kojų pirštai neskaudėtų?
Aptikote gražiausius batelius plonu kulniuku? Oooj, jūsų pėdos nepamils jų taip, kaip Jūs. Mūsų patarimas? Pleistras užklijuotas ant 3-4 pirštų. Tai atpalaiduos nervą atsakingą už skausmą šioje zonoje. Nuo šiol su aukštakulniais turėtum jaustis geriau!


Kaip išvengti pėdų skausmo?
Ergonomiškas padas, platus kulnas, aukšta kokybė - sprendžia, kaip jausimės avėdamos aukštakulniais. Bet pripažinkime, plonas it adata kulnas atrodo įspūdingiau. Todėl protingiausia su savimi turėti patogią avalynę lygiu padu ir neignoruoti skausmo. Būtent siauros, ankštos avalynės nešiojimas sąlygoja pėdos deformaciją. Todėl vertėtų pasikeisti batus aukštu kulnu į lygiapadžius - vos pajutus diskomfortą.

O Jūs jau radote savo idealią batų porą? Koks jos išskirtinis bruožas? Kokia paslaptis? O gal jokios, nes dėl grožio esate pasiryžusios aukotis? Pasidalinkite su mumis savo patirtimi ir nuomone! O jeigu dar nesutikote savo  geriausių batų, užsukite į mūsų Aistrabatams.lt parduotuvę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą